Werkprogramma 2023

In ons nieuwe werkprogramma vertellen we op welke onderwerpen we ons komend jaar richten om een bijdrage te mogen leveren aan een beter functionerende overheid. We gaan op korte termijn aan de slag met belangrijke onderwerpen die actueel zijn en komend jaar onze aandacht vragen. Daarnaast zullen we ons verdiepen in onderwerpen die zo groot zijn dat we hier meer tijd voor uittrekken en deze over enkele jaren intensief gaan volgen.

We verdiepen ons in 2023 in elk geval in hersteloperaties, risicoselectie en financiële ondersteuning. Op die thema’s zullen we laten zien waar de knelpunten zitten en wat mogelijke verbeteringen zijn. Het perspectief van de samenleving en de ervaringen van mensen en bedrijven spelen hierbij altijd een belangrijke rol.Wil je meer weten over onze plannen in 2023? Lees dan ons nieuwe werkprogramma.