Werkprogramma formeel goedgekeurd

Vandaag gaf minister Kaag officieel haar goedkeuring aan ons werkprogramma via deze kamerbrief. Zoals ze in de kamerbrief aangeeft, kan de minster ons geen goedkeuring onthouden op inhoudelijke gronden. Ze kan ons enkel goedkeuring onthouden als het werkprogramma op ondeugdelijke wijze tot stand is gekomen. Dit is zo afgesproken omwille van de onafhankelijkheid van de inspectie.

In het werkprogramma vind je een uitgebreide toelichting op de onderzoeksthema’s waar wij ons de komende maanden in verdiepen. We kijken bijvoorbeeld naar de wijze waarop de diensten omgaan met signalen van burgers en bedrijven om ervan te leren, of de criteria die worden gehanteerd bij het opstellen en gebruiken van een risicoselectie. Wil je meer weten over ons onderzoeksprogramma? Bekijk dan ons werkprogramma 2022. Heb je een vraag of wil je iets aan ons kwijt? Dat kan ook, je kunt hiervoor mailen naar contact@inspectiebtd.nl